Basiscursus Palliatieve Zorg

Gepubliceerd mrt. 29, 23
6 min read

Basistraining Voor Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg

Na het behalen van de cursus kun je gemakkelijk het certificaat downloaden en het aantal verkregen accreditatiepunten inzien (3 E-Learning Opleidingen Palliatieve Zorg). Ook deze zijn allemaal meegenomen met het overzetten van de accounts. Je zult je voortgang en certificaten dus terugvinden in je account overzicht op SDB Webshop. Training Specialistische palliatieve zorg. Natuurlijk! Alle aangeschafte of geactiveerde cursussen zie je gewoon weer terug in je nieuwe account.

Was je bezig met het informatieve gedeelte? Dan dien je in sommige gevallen wel even zelf terug te zoeken op welk scherm je gebleven was. Gelukkig kun je wel snel tussen de verschillende schermen schakelen. Controleer voor de zekerheid of je met het juiste account bent ingelogd. Misschien had je op een van de vorige platformen meerdere e-mailadressen waarmee je kon inloggen? Kom je er nog niet uit, stel je vraag dan via onze chat welke je rechtsonder op deze pagina kunt vinden De meeste van de modules zijn geaccrediteerd bij de brancheorganisaties, maar juist het stimuleren van het op doen en delen van kennis is het doel van de SDB Groep.

Palliatieve Zorg (Fysieke Cursus)

Het begeleiden van mensen in hun laatste levensfase is uitdagend werk waar je goed op moet zijn voorbereid. Behalve inhoudelijke zorg wordt er veel gevraagd van je sociale- en communicatieve vaardigheden in de omgang met de patiënt, andere zorgverleners en mantelzorgers. 3 E-Learning Opleidingen Palliatieve Zorg. Deze opleiding kun je zelfstandig, of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt.

Juist in deze laatste levensfase kun je heel veel betekenen voor de zorgvrager - Palliatieve zorg voor ervaren verpleegkundigen. Ondersteuning is natuurlijk nodig op medisch en verpleegkundig gebied. Maar ook op het psychische, sociale en culturele/spirituele vlak. Niet alleen voor de zorgvrager maar ook voor de familie. Na deze opleiding ben je in staat om palliatieve zorg te bieden aan zorgvragers en hun familie en vrienden.

3 E-learning Opleidingen Palliatieve Zorg

Gratis E-learning Modules - Zorg En WelzijnInnovatieve Multidisciplinaire Scholing Palliatieve Zorg
12.3 Elearning Palliatieve ZorgBasiscursus Palliatieve Zorg

SVOZ helpt jou om zo snel en gemakkelijk mogelijk de beste papieren voor die baan in handen te krijgen. Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany opleiding) de opleiding te volgen. Een Incompany opleiding wordt betaald door je werkgever.

Palliatieve Zorg TrainingNieuwe Free Learning Over Omgaan Met Overlijden Client

Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen, maar als enige opleider bieden wij een palet aan individuele begeleiding (zowel online als offline) en zorgen er voor dat deelnemers bij elkaar blijven in de klas waarmee zij zijn gestart. Daarnaast bieden wij lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door! Wij hebben veel aandacht voor het groepsproces naast de ontwikkeling van individuele vaardigheden waar je werkgever op zal letten.

Opleiding Gespecialiseerde Palliatieve Zorg

Deze opleiding bestaat uit 5 lesdagen van 6 uur. Je kan uitgaan van ongeveer 3 uur studiebelasting gedurende de week. Het huiswerk bestaat vooral uit het maken van opdrachten en het lezen van literatuur. Indien je alle dagdelen hebt bijgewoond en je een voldoende haalt voor je eindopdracht ontvang je een diploma.

De totale kosten zijn € 1. 275,- Wil je betalen in termijnen, dan is dat mogelijk. Hierbij wordt dan wel een opslag van rond de 4% over de totaalprijs gehanteerd. De eerste termijn is € 663,- (vooraf te voldoen). Hierna volgt nog 1 termijn van € 663,-. Het boekengeld bedraagt € 28,50.

Palliatieve Zorg - E-infuse

De Amarant Academie, Stichting Prisma en IKNL ontwikkelden samen een basisscholing palliatieve zorg voor begeleiders en verzorgenden die werken in de verstandelijk-gehandicaptenzorg. De basisscholing bestaat uit de volgende modules: Inleiding palliatieve zorg Verbinding in de palliatieve zorg Symptomen in de palliatieve fase Zorg rond het levenseinde De scholing wordt op twee verschillende manieren aangeboden: De Amarant Academie organiseert de basisscholing palliatieve zorg waarvoor begeleiders en verzorgenden zich kunnen inschrijven.

Investering: 4 uur zelfstudie per module 3 bijeenkomsten van 4 uur Informatie over data, locatie en kosten is te vinden op het Academie Portaal Amarant Academie. Een organisatie kan ook kiezen voor de aanschaf van het lespakket Basisscholing palliatieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Palliatieve zorg (Fysieke cursus). Met het lespakket kan de organisatie zelf aan de slag met de vertaling van de modules voor de eigen praktijk.

Scholingscyclus Palliatieve Zorg Voor Verzorgenden

Hiervoor biedt het IKNL ondersteuning. Hier vind je de Zorgmodule Palliatieve zorg of neem contact op met Bo van Aalst, adviseur palliatieve zorg IKNL (b. vanaalst@iknl).

Er is een nieuw blended-learning-pakket (b-learning) beschikbaar voor specialisten in de palliatieve zorg/trainer, bijvoorbeeld voor leden van een team palliatieve zorg in het ziekenhuis. Met dit pakket kunnen zij kennis, vaardigheden en verdieping bieden aan generalisten die in aanraking komen met palliatieve zorg - Basisscholing Palliatieve Zorg. Hiermee is de generalist in staat goede palliatieve zorg te verlenen op de gebieden die in de b-learning aan de orde komen.

Voorbehouden En Risicovolle Handelingen In De Palliatieve Zorg

De b-learning bestaat uit een handreiking en per workshop een Power, Pointpresentatie. Vooraf hebben de deelnemers de e-learning doorlopen. Alle deelnemers hebben op die manier dezelfde basiskennis bij de start van de workshop. De trainer kan met de b-learning dieper ingaan op onderwerpen waar de deelnemers al kennis mee hebben gemaakt tijdens het volgen van de e-learning.

Op dit moment zijn er zeven onderwerpen beschikbaar, waaronder markering palliatieve fase, gezamenlijke besluitvorming, het slechtnieuwsgesprek en vocht en voeding in de laatste fase. Met vragen over de inhoud en werkwijze van B-learning kunt u contact opnemen met Anke van de Vegte, adviseur palliatieve zorg IKNL. Zie ook de handreiking en de Power, Pointpresentaties: .

Basisscholing Palliatieve Zorg – Niveau 2

Ik vind de cursus heel volledig en supergoed uitgewerkt. De teksten zijn heel duidelijk en goed leesbaar en wat ik vooral goed vind, is dat het zo specifiek gericht is op het verpleegkundig proces.

In deze e-learning cursus lees je namelijk alles over wat het Coronavirus inhoudt vanuit het oogpunt van de experts in de zorg. Zo bevat de module ook een interview met een viroloog van het Erasmus MC, Prof. dr. Eric C. Nieuwe Free Learning over omgaan met overlijden client.M. van Gorp. Dus log in of maak gratis een account aan om deze e-learning cursus of 120 andere te kunnen volgen. Basistraining voor vrijwilligers palliatieve terminale zorg.

Opleiding Cursus Complementaire Zorg

Hierop besloten beide partijen samen verder op te trekken om ook het onderwijs, waar mogelijk in gezamenlijkheid, (door) te ontwikkelen. Het resultaat is een basiscursus Palliatieve Zorg voor verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3/4 (ook geschikt voor niveau 6), die zowel bij Fini, Vita als bij VUmc Academie gevolgd kan worden.

In het aanbod van beide instellingen zitten overigens wel verschillen. Daniëlle: “Bij ons gaat het vooralsnog om open aanbod voor individuele deelnemers of incompany groepen, Fini, Vita verzorgt ook opleidingen voor zorginstellingen die zich voor drie jaar committeren om de gehele organisatie op te leiden.” Jojanneke: “De e-learning van Fini, Vita vormt het fundament van de cursus.

Innovatieve Multidisciplinaire Scholing Palliatieve Zorg

Kennisclips van deskundigen over bijvoorbeeld de symptomen, de palliatieve zorg en zingeving illustreren dit. Daarnaast zijn er opdrachten waarin deelnemers reflecteren op zichzelf - wat doet dit met mij? Wat zou ik anders willen? - en links naar achtergrondmateriaal voor verdieping.” Voortbordurend op de e-learning volgen twee interactieve sessies, waarbij de trainer als het ware achteroverleunt (coachend is) en de groep met elkaar in gesprek gaat over de stof uit de e-learning, gekoppeld aan eigen praktijkervaringen.
bhv cursus apeldoorn

e learning zorg volgen

De sessies worden afgestemd op het werkveld van de groep. De ene instelling is immers de andere niet en de palliatieve zorg van hun respectievelijke patiënten, cliënten of bewoners vereist een andere aanpak. “Professionals binnen de gehandicaptenzorg hebben dus ook andere leerbehoeften, dan professionals binnen een hospice of oncologisch team”, benadrukt Daniëlle.

Navigation

Home

Latest Posts

Colloidaal Producten

Published May 27, 23
6 min read

Boost Je Productiviteit Met Fruit Op Het Werk

Published May 14, 23
11 min read